De therapeut

Wie ben ik, Harma Liebe

Beroepsachtergrond

Via de algemene fysiotherapie, zwangerschapsgymnastiek en bekkenfysiotherapie ben ik bij de hypnotherapie en coaching uitgekomen.
Als bekkenfysiotherapeut werd ik niet alleen geconfronteerd met lichamelijke klachten van patiënten. Ik merkte dat deze klachten vaak samen gaan met psychische klachten. Nieuwsgierig naar het hoe en waarom, naar de mens achter de klacht, heb ik de opleiding voor integratieve psychotherapie en hypnotherapie gevolgd.
Dit gaf mij nog meer ‘gereedschap’ om mensen als een geheel te zien en te kunnen begeleiden.
Ik laat mensen zelf ontdekken waardoor hun problemen veroorzaakt worden en wat ze er vervolgens aan kunnen doen. Daarbij voorzie ik hen zonodig van wetenschappelijk achtergrondinformatie.

Persoonlijke achtergrond

Kenmerkend voor mij is mijn nuchterheid. Ik sta met beide voeten op de grond. Ik houd van duidelijkheid en kom graag direct tot de essentie. Ik merk dat dit gewaardeerd wordt. Mensen weten dan wat er aan de hand is en waar ze aan toe zijn. Ik ben spontaan en stel me makkelijk open, daardoor is de drempel laag om over dingen te praten. En belangrijk: ik houd van humor. Dit zorgt voor de broodnodige relativering.

Wat ik belangrijk vind is dat mensen ontdekken wie ze echt zijn. Mensen kunnen veel meer dan ze zelf denken. Het is geweldig te zien dat als ze dat eenmaal ontdekken, ze weer in hun kracht komen en meer energie hebben.  En dan weer de beschikking hebben over hun mogelijkheden en talenten.

CV

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×